Prase i prijatelji
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Prase i prijatelji

Dobrodosli u svet zivotinja !

PrijemTražiLatest imagesRegistruj sePristupi

Bucko - moje prasence

Ići dole 
+2
Happy Guinea Pig
Nina
6 posters
AutorPoruka
Nina
Pegaz
Pegaz
Nina

Broj poruka : 307
Tim : Prasici
Datum upisa : 23.02.2008

Bucko - moje prasence Empty
PočaljiNaslov: Bucko - moje prasence   Bucko - moje prasence Icon_minitimeSub Feb 23, 2008 11:49 pm

zamorac
Bucka sam kupila 5. Decembra 2005. godine. Nadimak mu je Buca. Ime je dobio zato sto je bio jako mali kad smo ga doneli, a jako brzo je postao jedno malecno svince (sad vise nije malecno). Star je sada oko 2, 5 godine. Preko leta i proleca, nekada provodi i ceo dan u dvoriste. Obicno u jendom starom kavezu za ptice iz kojeg se provlaci ponekad. Jednom je otiso kod komsinice i pojeo sav persun iz dvorista. :D: Sav srecan je bio. Najeo se kao pravo svinjce, tooo samo sto komsinica nije bila srecna. angry

Bucko - moje prasence Hpim0587fv5.th

I evo jedna smesna slika. Izgleda ko da Nina, moj pas, oce da pojede Bucka pase bolizuje, ali nije. To je radila zato sto je videla hranu u ciniji.

Bucko - moje prasence Hpim0535ua6.th

Bice jos slika, samo dok kupim baterije zaq fotoaparat. Imam vise Nininih i Buckovih slika nego mojih. boze
Nazad na vrh Ići dole
Happy Guinea Pig
Administrator
Administrator
Happy Guinea Pig

Muški
Broj poruka : 3027
Godina : 31
Datum upisa : 17.02.2008

PočaljiNaslov: Re: Bucko - moje prasence   Bucko - moje prasence Icon_minitimeNed Feb 24, 2008 12:09 am

Bucko je bas sladak :loove: .
Nazad na vrh Ići dole
http://www.happyguineapig.blogspot.com
Nina
Pegaz
Pegaz
Nina

PočaljiNaslov: Re: Bucko - moje prasence   Bucko - moje prasence Icon_minitimeNed Feb 24, 2008 12:12 am

Hvala! Sledeci put cu mu slikati glavu. To mu je najlepsi deo. Tu mu se prelivaju crna i zuta boja. Na ove dve slike se uopste nevidi. A jel se tebi linjaju morski prasici?! Meni se Bucko bas dosta linja, mozda zato sto je on cupav, neznam. A u poslednje vreme nekad i kija. :sad: neznam sta mu je :sad:
Nazad na vrh Ići dole
Happy Guinea Pig
Administrator
Administrator
Happy Guinea Pig

Muški

PočaljiNaslov: Re: Bucko - moje prasence   Bucko - moje prasence Icon_minitimeNed Feb 24, 2008 12:24 am

Moji prasici takodje kijaju,ja mislim da je to od piljevine tj. prasine.Meni se oni linjaju tj. kada ih mazim pa kao kod macaka im otpadne po koja dlaka jer Mehuric na krajevima ima malo duzu dlaku. Ja barem mislim da je to linjanje normalno menja zimsku dlaku...Hehehe... boze Ali proveri da nema neke krastice po telu tj. neko kozno oboljenje pa ga onda odvedi kod veterinara.Igralica je dok je bio mali oko 5 meseca ima neko gljivicno oboljenje pa je isao kod veterinara na terapije,kupali smo ga nekim samponom i sad je kao nov.Te gljivice je imao jer nisam stigao da mu promenim podlogu u kavezu pa se sav usmrdeo.Sada im redovno tj. na 3-4 dan menjam. zamorac
Nazad na vrh Ići dole
Nina
Pegaz
Pegaz
Nina

PočaljiNaslov: Re: Bucko - moje prasence   Bucko - moje prasence Icon_minitimeNed Feb 24, 2008 12:26 am

Provericu. Hvala! Bucko je ranije imao kraste na usima, ali vise ne! Mislim da je to bilo zbog cesanja, ali je proslo!
Nazad na vrh Ići dole
Happy Guinea Pig
Administrator
Administrator
Happy Guinea Pig

Muški

PočaljiNaslov: Re: Bucko - moje prasence   Bucko - moje prasence Icon_minitimeNed Feb 24, 2008 12:27 am

Verovatno. Imali su i moji neke krastice ali vise nemaju cak nisu isli na terapiju. boze
Nazad na vrh Ići dole
Happy Guinea Pig
Administrator
Administrator
Happy Guinea Pig

Muški

PočaljiNaslov: Re: Bucko - moje prasence   Bucko - moje prasence Icon_minitimeSub Mar 08, 2008 1:47 am

Da li ti se nekada Bucko popiskio dok si ga drzala ? :D:
Nazad na vrh Ići dole
Nina
Pegaz
Pegaz
Nina

PočaljiNaslov: Re: Bucko - moje prasence   Bucko - moje prasence Icon_minitimeSub Mar 08, 2008 2:02 am

Radio je to cesto ranije, ali sad ne, na srecu. :D: Sad je bas miran. Legne i spava, a ako je gladan samo skace dok nedobije da jede. andjeo Tebi?
Nazad na vrh Ići dole
Happy Guinea Pig
Administrator
Administrator
Happy Guinea Pig

Muški

PočaljiNaslov: Re: Bucko - moje prasence   Bucko - moje prasence Icon_minitimeSub Mar 08, 2008 2:05 am

Mehuric zna da se upiski pa je na krace vreme drzim u rukama dok Igralica retko kada jedino kada se seta po sobi.onda zapisava na sve strane.Samo ga cujes kako radi prrrrr. zamorac
Nazad na vrh Ići dole
Nina
Pegaz
Pegaz
Nina

PočaljiNaslov: Re: Bucko - moje prasence   Bucko - moje prasence Icon_minitimeSub Mar 08, 2008 2:12 am

To rade dok su manji ja mislim. Moj Bucko je najverovatnije zensko, pa nezapisava. A dok je bio manji mnogo vise je to radio. U kuci mu uopste nije problem da vrsi nuzdu, a napolju... tamo se suzdrzava. Valjda mu zao trave, posto je jede. :PP

nego mnogo lose utice na Ninu. Nina kad vidi da on nesto jede ona mora da stavi bar u usta i pojede. Pre neki dan mi se muvala oko kompa i jela semke koje je on "posejao" po podu i iskljuci mi kabal za net i restartuje mi komp nogom. angry 3 dana mi nije radio internet do sad. Oni zajedno pasu napolju ko dve ovce.
Nazad na vrh Ići dole
Happy Guinea Pig
Administrator
Administrator
Happy Guinea Pig

Muški

PočaljiNaslov: Re: Bucko - moje prasence   Bucko - moje prasence Icon_minitimeSub Mar 08, 2008 2:14 am

Hehehe..Sava Igralici i Mehuricu krade hranu.
Nazad na vrh Ići dole
Nina
Pegaz
Pegaz
Nina

PočaljiNaslov: Re: Bucko - moje prasence   Bucko - moje prasence Icon_minitimeSub Mar 08, 2008 2:16 am

Strasno! jede one semenke. I seno je jednom pocela da jede. help
Nazad na vrh Ići dole
Happy Guinea Pig
Administrator
Administrator
Happy Guinea Pig

Muški

PočaljiNaslov: Re: Bucko - moje prasence   Bucko - moje prasence Icon_minitimeSub Mar 08, 2008 2:18 am

Sava jede cavy-a crispi. boze
Nazad na vrh Ići dole
BigBrother
Hipogrif
Hipogrif
BigBrother

Muški
Broj poruka : 196
Godina : 30
Tim : Ptice
Datum upisa : 20.02.2008

PočaljiNaslov: Re: Bucko - moje prasence   Bucko - moje prasence Icon_minitimeUto Mar 11, 2008 7:31 pm

bas ti je sladak BUcko
Nazad na vrh Ići dole
Nina
Pegaz
Pegaz
Nina

PočaljiNaslov: Re: Bucko - moje prasence   Bucko - moje prasence Icon_minitimeUto Mar 11, 2008 9:33 pm

Hvala!!!

Danas , u 7:40, ja se spremam za skolu i taman da nahranim Bucka a njega nema. I ja ga trazila i napolju (imaju moji obicaj da ga zaborave, ali nikada nije ostao preko noci) i nema ga, trazila oko kaveza i zvala ga a on nista (mozda je cudno, ali Bucko se cesto odazove na svoje ime ili krene da trci kad ga neko zove, pa ga lakse nadjem). I zovem ja i dalje i cujem njega KVI?!. I ja se okrenem, a on se popeo na jednu krpu u kojoj ga nekad nosim po kucu, na kojoj on spava kad ga uzmem, i gleda me onako belo kao STA OCES?. On lego i briga ga (sigurno je ulozio nadljudski napor kad se popeo na tu krpu jer je ona bila na polici, a on je debeo, iz kaveza jedva izadje na vrata sam). I stavim ga u kavez i vidim na podu sargarepu. I da mu dam, a sargarepa... boze Mali djavolko izvuko sam iz kese (i to najvecu sargarepu i pojeo pola boze ).

Uplasila sam se bas, al sam se jako obradovala kad sam videla kako je beba moja naucila gde treba da spava (jos kad nebi krao sargarepe.. boze andjeo )

Tako da sam danas trazila Bucka, a kad sam otisla u skolu Nina otvorila vrata i usla u moj krevet pa je spavala 1 sat i malo vise u mom krevetu. :spavanje: Ne bi me cudilo da mi i ribice popegnu pa da njih trazim... :plivanje:

Vidite kako mene moji kuvni ljubimci zezaju. :leptiric:
Nazad na vrh Ići dole
Happy Guinea Pig
Administrator
Administrator
Happy Guinea Pig

Muški

PočaljiNaslov: Re: Bucko - moje prasence   Bucko - moje prasence Icon_minitimeUto Mar 11, 2008 11:17 pm

Hehehe... girl_haha Da li si zakasnila u skolu ?
Nazad na vrh Ići dole
Nina
Pegaz
Pegaz
Nina

PočaljiNaslov: Re: Bucko - moje prasence   Bucko - moje prasence Icon_minitimeUto Mar 11, 2008 11:54 pm

Ne! Stigla sam taman posto mi je skola na 100 m od kuce. :D:
Nazad na vrh Ići dole
ikac
Jednorog
Jednorog
ikac

Ženski
Broj poruka : 991
Datum upisa : 01.03.2008

PočaljiNaslov: Re: Bucko - moje prasence   Bucko - moje prasence Icon_minitimeNed Mar 23, 2008 5:02 pm

Nina,sto ne stavis jos slika,i malo da budu vece,Bucko je bas Bucko,secer debeli. :loove:
Nazad na vrh Ići dole
Nina
Pegaz
Pegaz
Nina

PočaljiNaslov: Re: Bucko - moje prasence   Bucko - moje prasence Icon_minitimeNed Mar 23, 2008 10:38 pm

Hehe. Hvala! Stavicu, ali miu sad neradi aparat. A Bucko je trenutno begunac :prasence: Mora da ga 3
Nazad na vrh Ići dole
milos92
Pegaz
Pegaz
milos92

Muški
Broj poruka : 327
Godina : 32
Tim : Psi
Datum upisa : 01.03.2008

PočaljiNaslov: Re: Bucko - moje prasence   Bucko - moje prasence Icon_minitimeSub Maj 03, 2008 11:52 am

E Bucko je mnogo lud.Super ti je morsko prase....Jos slika sto pre.....
Nazad na vrh Ići dole
Violeta_93
Sumska vila
Sumska vila

Ženski
Broj poruka : 61
Datum upisa : 05.06.2008

PočaljiNaslov: Re: Bucko - moje prasence   Bucko - moje prasence Icon_minitimeUto Jun 10, 2008 12:54 am

awwwww ja obozavam Bucu!!!!!!!!!!PRESLADAK JE!!!!!KAKO GA WOWIM!!!!!!!!!!! lovetus lovetus lovetus lovetus lovetus lovetus lovetus Ja samo i idem kod Milice zbog njega,hehehe salim se Mico!
Ma Buca legenda!!!
Nazad na vrh Ići dole
Sponsored content

PočaljiNaslov: Re: Bucko - moje prasence   Bucko - moje prasence Icon_minitime

Nazad na vrh Ići dole

Bucko - moje prasence
Nazad na vrh 
Strana 1 od 1
 Similar topics
-
» Moje mace!