Planiram da sestri za rodjendan kupim neku pticu. Posle dugo citanja o njima resio sam da to bude ili nimfa ili tigrica(razmisljao sam i o kaludjerici,ali procitao sam da je bucna).S obzirom da moja sestra zivi u stanu hteo bi nekog ne bucnog papagaja ali bih voleo da moze da prica.Hteo bih da mi kazete vasa iskustva u vezi nimfe i tigrice , i da mi pomognete u odluci. Ja sam ovde novi clan,video sam da je u vezi zivotinja pa sam resio da vas pitam. Hvala unapred. Rodjendan je u avgustu
Willica Feniks
Broj poruka : 757 Lokacija : Space(man) Tim : Psi Datum upisa : 18.05.2008
Ljubavni papagaj! Ne prica(moze, ako se baaaaaaaaaas potrudi, ali i ja sam se trudila pa moja tigrica ne prica), divno i tiho peva..... Rozenkolins(isto kao i ljubavni papagaj) Tigrica
Ne nimfu, osetljive su!
milosh Vodena vila
Broj poruka : 11 Godina : 29 Lokacija : Nish Tim : Ptice Datum upisa : 15.07.2008
Broj poruka : 632 Godina : 30 Lokacija : Pancevo Tim : Zmije Datum upisa : 18.02.2008
Naslov: Re: Nimfa ili tigrica ? Sre Jul 16, 2008 2:04 am
Za ovo kontaktiraj moju prijateljicu koja je nekada posecivala ovaj forum msn i mail: zucapas@hotmail.com ... Ona se razume i zna ljude koji znaju jos vise. ima oko 15 ptica heh. Alexandra se zove usput.
JazzMIMI Sumska vila
Broj poruka : 120 Godina : 31 Datum upisa : 15.03.2009
Naslov: Re: Nimfa ili tigrica ? Pon Mar 16, 2009 4:39 pm
ma sta bre....ulovi zabu u obliznjoj bari!!!! Ma tigrice su extra....secam se kad je moj pricao.......a bio je dosadan
berneseland Administratorka
Broj poruka : 1592 Godina : 31 Lokacija : Kraljevo Tim : Psi Datum upisa : 23.02.2008
Naslov: Re: Nimfa ili tigrica ? Čet Mar 19, 2009 8:13 pm
he h ehe "Ulovi zabu u obliznjoj bari..." he he he Kako se bese zvao?
JazzMIMI Sumska vila
Broj poruka : 120 Godina : 31 Datum upisa : 15.03.2009
Naslov: Re: Nimfa ili tigrica ? Pon Mar 23, 2009 4:39 pm
Whahahahah Ma zvao se Kiki-kao 99% papagaja na Zemlji.Bas kreativno....